Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Haljilji Haljilj, Zemun • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Haljilji Haljilj, Zemun

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Prištini. Pravosudni ispit položio je 1995. godine. Zaposlen je u Domu za lica sa oštećenim vidom „Zbrinjavanje” u Pančevu, gde obavlja poslove iz oblasti radnog odnosa, vođenja postupka javne nabavke, zaštite korisničkih prava i dr. Autor je projekata više projekata. Osim toga, bavio se vođenjem upravnih postupaka iz oblasti društvene delatnosti (boračka i invalidska pitanja).

Radno iskustvo

 

Zaposlen je u Domu za lica sa oštećenim vidom „Zbrinjavanje” u Pančevu, gde obavlja poslove iz oblasti radnog odnosa, vođenja postupka javne nabavke, zaštite korisničkih prava i drugo. Autor je projekata Otvorena vrata, Svaka slika ima svoju priču, Moja ljudska prava i Slatki glas Pančeva. Organizator je tribine Diskriminacija, medijacija i tolerancija.

Osim toga, bavio se vođenjem upravnih postupaka iz oblasti društvene delatnosti (boračka i invalidska pitanja). Radio je kao načelnik Odeljenja za društvene delatnosti, u opštinskoj Upravi opštine Štimlje i kao rukovodilac Međuopštinskog centra za socijalni rad Uroševac – odeljenje Štimlje;

 

Obrazovanje i profesionalno usavršavanje

 

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Prištini 1992. godine, a pravosudni ispit je položio pri Ministarstvu pravde u Beogradu 1995. godine.

Završio je Opštu obuku za medijatore pri Asocijaciji medijatora Srbije 2009. godine.

Profesionalno se usavršavao u oblastima bezbednost i zdravlje na radu, upravljanje vremenom i efikasno donošenje odluka, javne nabavke i dr.

Print Friendly, PDF & Email
back to top