Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Kabinet poverenika • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Kabinet

Antigona Andonov, šefica Kabineta poverenice za zaštitu ravnopravnosti

Antigona Andonov je šefica Kabineta poverenice. Na istoj funkciji bila je i u prethodnom mandatu. U Povereniku za zaštitu ravnopravnosti zaposlena je od marta 2011. godine. Prethodno je radila kako urednica u informativnom programu TVB92, gde je od samog početka rada televizije bila urednica vesti. Tokom profesionalne karijere, pored ostalog je radila na projektu „Nacionalne manjine” ministarstva za nacionalne i etničke zajednice u Vladi SRJ tokom 2002. godine, kao i kourednica emisije „Stanje nacije”. Novinarstvom je počela da se bavi 1993. na tada jedinoj nezavisnoj televiziji Studio B, gde je radila kao reporterka, voditeljka,urednica i autorka političkih emisija.

Rođena je 1970. godine u Beogradu. Završila je Petu beogradsku gimnaziju i diplomirala književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu, a studirala je i istoriju umetnosti. Govori engleski i francuski jezik. Od 1992. je Vladina mama.

antigona.andonov@symbolgames.net

Antigona Andonov
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
back to top