Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Lukman Limani, Bujanovac • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Lukman Limani, Bujanovac

Diplomirao je na Višoj poslovnoj školi u Prištini 1998. godine. Pohađao je profesionalne treninge i razvojne kurseve iz oblasti mirovnih studija. Od 1999. godine zaposlen je u OŠ Naim Frašeri u Bujanovcu, kao nastavnik Tehničkog obrazovanja i informatike. Od 2007. godine radi kao medijator u školi, a osim toga bavio se porodičnom medijacijom i medijacijom u zajedici.

Radno iskustvo

 

Nastavnik Tehničkog obrazovanja i informatike, zaposlen u OŠ Naim Frašeri u Bujanovcu, od 1999 godine do danas. Od 2007. godine radi kao medijator u školi, a osim toga bavio se porodičnom medijacijom i medijacijom u zajedici.

 

Obrazovanje i profesionalno usavršavanje

 

Diplomirao na Višoj poslovnoj školi u Prištini 1998. godine. Pohađao profesionalne treninge i razvojne kurseve iz oblasti mirovnih studija:

  • Mirovno rešavanje sukoba u okviru redovne nastave sa temom „Obrazovanje o miru i rešavanju konflikata na Balkanu”;
  • Razmena iskustva nastavnika sa Zapadnog Balkana iz zajednice država: Mirovno obrazovanje donosi mir;
  • Globalno partnerstvo za prevenciju oružanih sukoba (GPPAC), Regionalni sekretarijat za Balkanu.

Poseduje potvrdu o učešću na specijalizovanoj obuci medijatora „Medijacija u slučajevima diskriminacije”, sertifikat Nova metodologija za nastavu i zajedničkog posredovanje Nansen akademije, kao i diplomu Timski rad i efikasna organizacija u školi za učešće u radu škole za obrazovanje Lillehammer Norveška.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
back to top