Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Mladi u poseti Beogradu u okviru projekta „Neka ravnopravnost postane stvarnost“ • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Mladi u poseti Beogradu u okviru projekta „Neka ravnopravnost postane stvarnost“

 

U okviru projekta „Neka ravnopravnost postane stvarnost” 28 predstavnica i predstavnika nevladinih organizacija iz pet opština iz različitih krajeva Srbije je 1. i 2. novembra, tokom radionice u Beograd, predstavilo svoje ideje za kampanje protiv diskriminacije koje bi realizovali u svojim lokalnim sredinama.

Učesnice i učesnici radionice, mladi iz Bujanovca, Novog Pazara, Preševa, Tutina i Subotice, odlučili su da razvijaju kampanje javnog zastupanja koje će ukazati na probleme diskriminacije u zajednici, podići svest ljudi oko sebe, i uticati na rešavanje problema. Tokom posete, imali su prilike da razgovaraju sa poverenicom Nevenom Petrušić, a posetili su i „Živu biblioteku” na Sajmu knjiga, u okviru Sajma obrazovanja „Zvonce”.

Projekat „Neka ravnopravnost postane stvarnost” zajednički realizuju Poverenik za zaštitu ravnopravnosti i Savez udruženja „Kuća ljudskih prava i demokratije” iz Beograda uz podršku Ambasade Norveške.

Print Friendly, PDF & Email
back to top