Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Najava događaja „Srbija na putu tolerancije i nediskriminacije“ • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Najava događaja „Srbija na putu tolerancije i nediskriminacije“

Poverenik za zaštitu ravnopravnosti u utorak 28. oktobra organizuje u Beogradu konferenciju pod nazivom „Srbija na putu tolerancije i nediskriminacije: iskustva Poverenika za zaštitu ravnopravnosti”. Poverenica Nevena Petrušić predstaviće učesnicima i gostima konferencije iskustva i rezultate rada i govoriće o ključnim izazovima u primeni antidiskriminacionih propisa. Cilj je da se u otvorenom i konstruktivnom razgovoru učesnika skupa sagleda aktuelno stanje i razmotre pravci delovanja svih aktera u našem društvu kako bi se sprečila i suzbila diskriminacija.

Na konferenciji će, pored ostalih, govoriti Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Srđan Verbić, ministar prosvete u Vladi Srbije, Tanja Miščević, šefica tima Republike Srbije za pregovore sa Evropskom unijom, šefovi Misija i predstavnici UNDP-a, UNICEF-a, OEBS-a, Saveta Evrope. U diskusiji će učestvovati i državni sekretari ministarstava odbrane, policije, omladine i sporta, narodni poslanici kao i drugi predstavnici državnih organa i institucija, nevladinog sektora i medija.

Pozivamo sve zainteresovane da postave pitanja i daju svoje komentare na mejl poverenik@symbolgames.net, fejsbuk stranici Poverenik za zaštitu ravnopravnosti i tviter nalogu @ravnopravnostRS i haštagu #Повереница. Ceo događaj moći ćete da pratite i na RTS 2, u utorak 28. oktobra od 11 do 13 časova.

Print Friendly, PDF & Email
back to top