Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Nezavisne institucije u poseti Požegi • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Nezavisne institucije u poseti Požegi

U organizaciji Građanskih inicijativa i organizacije FORCA nastavljen je projekat „Nezavisne institucije bliže građanima”. U Požegi je 12. maja održana još jedna u nizu tribina na kojoj su učestvovali predstavnica Poverenika za zaštitu ravnopravnosti Emila Spasojević, zamenica Zaštitnika građana Gordana Stojanović i zamenik Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Aleksandar Resanović.

Građani i građanke Požege pokazali su veliko interesovanje za slučajeve diskriminacije u oblasti zapošljavanja i rada, a bilo je i pitanja koja se odnose na oblike diskriminacije u obrazovanju, kao i u oblasti pružanja usluga.

Zejednički zaključak svih učesnika je da se ovakvi interaktivni susreti moraju dešavati češće i uz podršku lokalnih medija, a postoji i potreba da se na tribine poziva što veći broj predstavnika profesionalnih udruženja.

 

Print Friendly, PDF & Email
back to top