Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Poseta poverenice Udruženju stanara Doma povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Poseta poverenice Udruženju stanara Doma povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić posetila je stanare Doma za osobe sa invaliditetom, ustanovu u kojoj žive osobe sa različitim telesnim invaliditetima. Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Poverenica je obišla Dom, i razgovarala sa stanarima o problemima sa kojima se u svom svakodnevnom životu susreću.

Među članovima ovog udruženja su i neki od najuspešnijih svetskih paraolimpijskih prvaka, a druženju i razgovoru sa poverenicom prisustvovao je i Draženko Mitrović, vicešampion u bacanju diska na Paraolimpijskim igrama u Pekingu 2008 godine, i aktuelni svetski rekorder u bacanju diska sa Svetskog prvenstva 2009. u Indiji.

U razgovoru sa poverenicom članovi udruženja Doma ukazali su na probleme koje imaju i dogovoreni su načini za njihovo rešavanje, u čemu im na raspolaganju stoji institucija Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.

Prilog povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom možete pogledati na zvaničnom You Tube kanalu Poverenika.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
back to top