Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Produžen rok za prijavu za učešće na treninzima u okviru projekta „Neka ravnopravnost postane stvarnost“ • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Produžen rok za prijavu za učešće na treninzima u okviru projekta „Neka ravnopravnost postane stvarnost“

Poverenik za zaštitu ravnopravnosti i Kuća ljudskih prava i demokratije obaveštavaju zainteresovane aktiviste i aktivistkinje organizacija civilnog društva da je rok za prijavu za učešće na treninzima u Novom Pazaru, Bujanovcu i Subotici, u okviru projekta „Neka ravnopravnost postane stvarnost”, produžen do 9. maja 2014. godine.

Više informacija o konkursu je dostupno u zvaničnom pozivu i prijavnom formularu, a novi rok za prijavu zainteresovanih aktivista i aktivistkinja je 9. maj 2014. godine.

Opšti cilj projekta „Neka ravnopravnost postane stvarnost”, koji sprovodi Poverenik za zaštitu ravnopravnosti sa Kućom ljudskih prava i demokratije kao implementacionim partnerom, jeste doprinos jačanju ljudskih i manjinskih prava u Srbiji, dok je specifični cilj unapređenje postupka pred Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti kao mehanizma za zaštitu od diskriminacije manjinskih grupa.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
back to top