Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
SAOPŠTENjE sa sastanka sa Goranom Miletićem i Bobanom Stojanovićem • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

SAOPŠTENjE sa sastanka sa Goranom Miletićem i Bobanom Stojanovićem

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti, Nevena Petrušić sa saradnicima sastala se danas sa Goranom Miletićem i Bobanom Stojanovićem, članovima organizacionog odbora „Parade ponosa 2011″. Učesnici sastanka poručuju građankama i građanima Srbije da održavanje Parade ponosa ne postoji radi iskazivanja seksualne orijentacije i životnog stila, kako se često pogrešno interpretira, već je njen smisao da se javnosti skrene pažnja na široko rasprostranjenu diskriminaciju LGBT populacije i promovišu ljudska prava i slobode. Zato Parada ponosa treba da okupi sve one koji žele tolerantno i demokratsko društvo, koje poštuje pravo na različitost.
Poverenica pruža podršku održavanju Parade ponosa i poziva sve, a posebno organe vlasti i javne poslenike, da svojim delovanjem i javnim nastupima doprinesu da se ovogodišnja Parade ponosa održi u sigurnom i bezbednom okruženju.

 

POVERENICA ZA ZAŠTITU RAVNOPRAVNOSTI

dr Nevena Petrušić

 


microsoft-word-icon SAOPŠTENjE sa sastanka sa Goranom Miletićem i Bobanom Stojanovićem
Preuzmi


Print Friendly, PDF & Email
back to top