Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/crazytw1/public_html/symbolgames-net/wp-content/themes/gather/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746
Vasa Milićev, Novi Bečej • Poverenik za zaštitu ravnopravnosti

Vasa Milićev, Novi Bečej

Pedagoški asistent i stručni radnik pravne struke. Poseduje petnaestogodišnje iskustvo rada u romskim nevladinim organizacijama na realizaciji i koordinaciji projekata u cilju unapređenja svih oblasti života Roma, naročito obrazovanja i zdravstva. Bio je nezavisni predstavnik romske zajednice u lokalnom parlamentu (2002-2010). Trenutno koordinira regionalnim projektima usmerenim na zaštitu i promociju jednakog pristupa zdravstvenim uslugama i obezbeđivanju kvalitetne zdravstvene usluge za Rome.

Radno iskustvo

 

Poseduje petnaestogodišnje iskustvo rada u romskim nevladinim organizacijama na realizaciji i koordinaciji projekata u cilju unapređenja svih oblasti stanja i života Roma, naročito obrazovanja i zdravstva. Bio je nezavisni predstavnik romske zajednice u lokalnom parlamentu u periodu 2002-2010. godine. Trenutno koordinira regionalnim projektima usmerenim na zaštitu i promociju jednakog pristupa zdravstvenim uslugama i obezbeđivanju kvalitetne zdravstvene usluge za Rome i podsticanje uočavanja problema koji stvaraju prepreke u ostvarivanju pristupa Roma zdravstvenoj zaštiti, sa fokusom na zaštiti prava romskog naroda na zdravstvenu negu.

Zaposlen je u predškolskoj ustanovi „Pava Sudarski” u Novom Bečeju, na realizaciji poslova pedagoške asistencije. 

 

Obrazovanje i profesionalno usavršavanje

 

Pedagoški asistent i stručni radnik pravne struke, poseduje niz sertifikata sa stručnih seminara stranih i domaćih nevladinih organizacija i fondacija (REF, BCIF i drugi).

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
back to top